Prijs 1.50 Euro €
Categorie Literatuur
gepubliceerd datum 20/07/2018
Bekeken 309
Land Netherlands

De charmante Lajos, de geliefde van Eszter, wordt door iedereen op handen gedragen. Maar Lajos is een leugenaar, een bedrieger en een dief. Hij neemt Eszter bijna alles af, verraadt haar met haar zus en verdwijnt uit haar leven.
Twintig jaar leidt Eszter vervolgens een teruggetrokken bestaan. Haar oude wonden helen heel langzaam. Maar dan dient Lajos zich weer aan. Hij maakt er geen geheim van dat hij uit is op het laatste wat ze nog bezit. En hoewel Eszter wordt geholpen door vrienden die weten wat hij haar heeft aangedaan, gebeurt wat er gebeuren moet. Wat twintig jaar daarvoor in gang werd gezet, krijgt nu zijn onvermijdelijk afloop.
Andere mensen liegen omdat dat hun natuur is, omdat hun belangen dat voorschrijven of door een plotselinge ingeving. Maar jij liegt zoals de regen valt: jij kunt liegen met tranen en met daden. Dat moet heel moeilijk zijn. Soms denk ik echt dat jij een genie bent... een geniale leugenaar.
Na twintig jaar komt Lajos één dag terug naar Eszter. Zij weet dat haar voormalige geliefde haar opnieuw zal bedriegen en dat zijn bedrog haar ondergang wordt. Wat is het dat hen bindt? Waarom verzet Eszter zich niet?


Kijk ook eens bij mijn andere boeken

Naam: step


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Julian Barnes Alsof het voorbij is
   Julian Barnes Alsof het voorbij is
   Literatuur - IJmuiden - 3.80 Euro €

   Hardcover met stofomslag in goede staat.  tekst op schutblad. De tijd heeft Tony Webster ingehaald: ineens is hij een man van rond de zestig, die met weemoed terugkijkt op zijn schooljaren. Hij heeft vriendschappen, een carrière, een huwelijk en een ...

  • sander de hosson - slotcouplet
   sander de hosson - slotcouplet
   Literatuur - Delden - Gratis

   dit boek in 1 ruk uitgelezen de conditie is goed

  • Julian Barnes Alsof het voorbij is
   Julian Barnes Alsof het voorbij is
   Literatuur - Malden - Gratis

   Ongelezen, prachtig boek!


   
  verkoper:


  step

  Lokatie: dordrecht - Netherlands


  Generated in 0.05455207824707 ms